BodyPasta Carbonara

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g656 g    660 kcal20 g92 g24 g5,9 g
Sipuli (kuorittu)130 g2,4 kpl  1,4 dl35 kcal1,7 g6,2 g0,3 g2,2 g
Chili paprika punainen35 g    14 kcal0,7 g3,2 g0 g0 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700 g    1162 kcal133 g0 g70 g0 g
Rypsiöljy 117 g 23 tl8,4 rl1,3 dl1035 kcal0 g0 g117 g0 g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2108 g    3227 kcal165 g114 g236 g8,5 g
Ravintosisältö / annos527 g    807 kcal41 g28 g59 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    153 kcal7,8 g5,4 g11 g0,4 g
1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.