Makkara-juurespata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali300 g    63 kcal3,6 g10 g0,6 g6,3 g
Punajuuri 350 g4,4 kpl   134 kcal3,5 g24 g0,7 g8,8 g
Peruna, vanha, kuorittu 500 g8,3 kpl   381 kcal9 g78 g1 g5 g
Porkkana 300 g4,6 kpl   98 kcal1,9 g17 g0,6 g7,7 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]170 g    574 kcal20 g0 g63 g0 g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 500 g    1395 kcal52 g40 g115 g0,7 g
Sitruuna kuorittu 30 g0,8 kpl   12 kcal0,2 g0,7 g0,3 g0,8 g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)23 g    23 kcal1,7 g3,8 g0,1 g0,5 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 3 g 1,5 tl0,4 rl 8,4 kcal0,3 g1,1 g0,1 g0,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3276 g    2716 kcal94 g179 g182 g32 g
Ravintosisältö / annos328 g    272 kcal9 g18 g18 g3,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal2,9 g5,5 g5,6 g1 g
Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.