Porsaanfile uunissa ala Tuula

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g500 g    600 kcal80 g6,5 g28 g0,5 g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g5 g    44 kcal0 g0 g5 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)16 g    58 kcal0,9 g12 g0,6 g0,9 g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g200 g    240 kcal5,8 g11 g20 g0 g
Voi 4 g 0,8 tl0,3 rl 29 kcal0 g0 g3,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1225 g    971 kcal87 g30 g57 g1,4 g
Ravintosisältö / annos306 g    242 kcal22 g7,4 g14 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    79 kcal7,1 g2,4 g4,6 g0,1 g
Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.