Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow255 g    268 kcal20 g46 g1,3 g26 g
Sipuli (kuorittu)180 g3,3 kpl  2 dl49 kcal2,3 g8,6 g0,4 g3,1 g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]70 g    236 kcal8,4 g0 g26 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
505 g    553 kcal31 g55 g28 g29 g
Ravintosisältö / annos126 g    138 kcal7,6 g14 g6,9 g7,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    109 kcal6,1 g11 g5,5 g5,7 g
Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.