Pannari (Devo Pern)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 260 g  26 rl4 dl892 kcal27 g182 g3,1 g9 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12 g    48 kcal0 g12 g0 g0 g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g800 g    312 kcal26 g25 g12 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g100 g    680 kcal1 g1 g75 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1512 g    2866 kcal75 g392 g107 g9 g
Ravintosisältö / annos95 g    180 kcal4,7 g25 g6,7 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    190 kcal4,9 g26 g7,1 g0,6 g
HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.