Kanakeitto broiskusta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g10 g    26 kcal1,2 g1,1 g1,9 g0 g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g200 g    120 kcal1,8 g10 g8 g0,6 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Apetit maissi, 200 g/pss200 g    248 kcal6 g51 g1,6 g0 g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g180 g    50 kcal2 g8,6 g0,7 g5,4 g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g300 g    360 kcal54 g5,1 g14 g0 g
Nuudelit (Mama), annos 90g110 g    77 kcal2,2 g10 g3,3 g0 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2014 g    1005 kcal67 g86 g43 g6 g
Ravintosisältö / annos252 g    126 kcal8,4 g11 g5,4 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    50 kcal3,3 g4,3 g2,1 g0,3 g
Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(