Tonnikalapannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 550 g10 kpl   785 kcal69 g1,7 g56 g0 g
Oltermanni, perinteinen300 g38 kpl   1080 kcal75 g0 g87 g0 g
Aurajuusto170 g    578 kcal34 g0 g49 g0 g
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Paprika keltainen 170 g1 kpl   51 kcal1,6 g8,7 g0,3 g3,4 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400 g 100 tl40 rl4,7 dl320 kcal52 g8 g8 g0 g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g5 g    0,5 kcal0,1 g0 g0 g4,3 g
Tonnikala öljyssä 155 g  16 rl2,8 dl294 kcal42 g0 g14 g0 g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )155 g    217 kcal20 g10 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2195 g    3408 kcal297 g42 g227 g13 g
Ravintosisältö / annos220 g    342 kcal30 g4,2 g23 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    155 kcal14 g1,9 g10 g0,6 g
Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.