Juusto-kebab pannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)500 g    630 kcal55 g1,5 g45 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75 g 15 tl5 rl3/4 dl248 kcal1,5 g2,3 g26 g0 g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki200 g 50 tl20 rl2,4 dl160 kcal26 g4 g4 g0 g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g100 g    360 kcal28 g2 g27 g0 g
Kebabliha 200 g    436 kcal50 g0 g27 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1075 g    1834 kcal160 g10 g129 g0 g
Ravintosisältö / annos179 g    305 kcal27 g1,6 g21 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    171 kcal15 g0,9 g12 g0 g
Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.