Porkkana-parsakaalikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana 300 g4,6 kpl   98 kcal1,9 g17 g0,6 g7,7 g
Parsakaali brokkoli 250 g0,7 kpl   88 kcal12 g4,9 g0,8 g6,3 g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g200 g    690 kcal50 g118 g4,4 g22 g
Persilja 8 g  4 rl 2,2 kcal0,1 g0,1 g0 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
758 g    878 kcal64 g140 g5,8 g36 g
Ravintosisältö / annos190 g    220 kcal16 g35 g1,5 g9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    116 kcal8,4 g18 g0,8 g4,8 g
Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)