Kaalilaatikko ala Kuuskis

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1300 g    274 kcal16 g44 g2,6 g27 g
Porkkana 200 g3,1 kpl   65 kcal1,2 g11 g0,4 g5,1 g
Jauheliha, sika-nauta 600 g    1329 kcal105 g0 g102 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Täysjyväohra (Torino), annos 65g100 g    330 kcal11 g66 g2 g11 g
Leipäsiirappi, Dan Sukker50 g    155 kcal0,8 g38 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g10 g    23 kcal0,3 g2,6 g1,3 g0 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,7 kcal0,2 g0,8 g0 g0,5 g
Maustepippuri, annos 1g2 g    0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2325 g    2197 kcal135 g166 g108 g45 g
Ravintosisältö / annos2325 g    2197 kcal135 g166 g108 g45 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal5,8 g7,1 g4,7 g1,9 g
Pilko kaali ja höyrytä pehmeäksi.

Raasta porkkana.

Ruskista jauheliha, sekoita mukaan punasipuli, mausteet ja siirappi (mausteita voi lisäillä tai vähentää oman maun mukaan).

Kun kaali on pehmeää, sekoita mukaan porkkanaraaste ja jauheliha.

Kaada seos öljyttyyn vuokaan.

Paista uunissa 175 asteessa n. 1-1½ h.