Makaroonilaatikko, koskenlaskija

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)125 g2,3 kpl  1,4 dl34 kcal1,6 g6 g0,3 g2,1 g
Jauheliha, sika-nauta 500 g    1107 kcal88 g0 g85 g0 g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g1130 g    1639 kcal60 g328 g7,9 g15 g
Maito, Kevyt1550 g 310 tl103 rl16 dl713 kcal50 g74 g23 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250 g    700 kcal48 g0 g55 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3665 g    4349 kcal260 g408 g183 g17 g
Ravintosisältö / annos367 g    436 kcal26 g41 g18 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    119 kcal7,1 g11 g5 g0,5 g
Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.