Kebabliha (oma tekemä)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%2000 g    4420 kcal350 g0 g340 g0 g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 90 g 18 tl6 rl 63 kcal1,1 g10 g1,1 g3,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2090 g    4483 kcal351 g10 g341 g3,5 g
Ravintosisältö / annos2090 g    4483 kcal351 g10 g341 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    214 kcal17 g0,5 g16 g0,2 g
2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.