Paahtopaisti-stroganoff

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 26 g 5,2 tl1,9 rl0,3 dl230 kcal0 g0 g26 g0 g
Sipuli 200 g3,6 kpl  2,2 dl61 kcal2,5 g10 g0,4 g3,4 g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g400 g    460 kcal88 g0 g10 g0 g
Tomaattimurska 400 g  27 rl4 dl118 kcal2,2 g21 g0,8 g7,6 g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 14 g 2,8 tl0,9 rl 10 kcal0,2 g1,6 g0,2 g0,5 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%154 g    246 kcal4,2 g4,2 g23 g0 g
Maustekurkku sokerisuolattu 134 g1,3 kpl   27 kcal0,9 g4 g0,1 g2,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
1328 g    1151 kcal98 g41 g61 g14 g
Ravintosisältö / annos664 g    575 kcal49 g20 g30 g7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    87 kcal7,4 g3,1 g4,6 g1 g
Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).