Punajuuripyörykät

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g570 g    627 kcal46 g114 g0 g29 g
Punajuuri, keitetty, suolaton 400 g5 kpl   157 kcal4,1 g28 g0,8 g10 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 45 g 9 tl3,2 rl1/2 dl398 kcal0 g0 g45 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Riisijauhoseos, gluteeniton 30 g    105 kcal0,8 g24 g0,2 g0,9 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4 g1 kpl   4,2 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
32 annosta
1051 g    1296 kcal51 g168 g46 g40 g
Ravintosisältö / annos33 g    41 kcal1,6 g5,3 g1,4 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    123 kcal4,9 g16 g4,4 g3,8 g
Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.