Jumpen kukkakaalikeitto 110925

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 666 g1,1 kpl  17 dl160 kcal12 g15 g2 g15 g
Sipuli (kuorittu)106 g1,9 kpl  1,2 dl29 kcal1,4 g5,1 g0,2 g1,8 g
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g20 g    144 kcal0 g0 g16 g0 g
Flora kevyt ruoka 7%56 g    48 kcal0,6 g2,5 g3,9 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)25 g    25 kcal1,9 g4,3 g0,1 g0,5 g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g89 g    98 kcal2,7 g5,8 g7,1 g0 g
Tuorejuusto light valkosipuli&yrtit (Rainbow), annos 200g67 g    107 kcal5,4 g3,4 g8 g1 g
Polar 10% (Valio)52 g    109 kcal17 g0 g5,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
1781 g    720 kcal41 g36 g43 g19 g
Ravintosisältö / annos198 g    80 kcal4,5 g4 g4,7 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    40 kcal2,3 g2 g2,4 g1 g
Kuulota pannulla sipuli ja kukkakaali, keitä n. 10-15 min kattilassa fondin kanssa, survo tasaiseksi sauvasekoittimella ja laita vielä liedelle, lisää juustot yms.