Mustikkapiirakka vhh

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit100 g    400 kcal40 g16 g20 g15 g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g100 g    600 kcal21 g6,6 g54 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)200 g    250 kcal6,6 g8,4 g20 g0 g
Pensasmustikka (Pirkka)400 g    240 kcal1,6 g52 g0,8 g0 g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g100 g    350 kcal1,7 g89 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1225 g    2888 kcal100 g175 g199 g15 g
Ravintosisältö / annos102 g    240 kcal8,3 g15 g17 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    236 kcal8,2 g14 g16 g1,2 g
Sekoita sokeri (0,5 dl) (voi käyttää myös steviaa, sukrinia tms.) pehmeään voihin, vatkaa joukkoon kaksi kananmunaa, lisää tähän kuivat aineet; manteli-ja soijajauho ja leivinjauhe.

Levitä vuoan pohjalle, esim irtopohjakakkuvuoka tai piirasvuoka, levitä taikinan päälle mustikat ja jogurtista, sokerista (0,5 dl) ja kananmunasta (2) tehty pinta

Paista uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia