Raejuustoletut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki200 g 50 tl20 rl2,4 dl180 kcal30 g5 g4 g0 g
Kauralese 18 g  2 rl0,3 dl65 kcal3,2 g8,2 g1,4 g3,2 g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10 g    60 kcal2,4 g0,7 g5,4 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu120 g2 kpl   151 kcal13 g0,4 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
348 g    456 kcal49 g14 g22 g3,2 g
Ravintosisältö / annos348 g    456 kcal49 g14 g22 g3,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    131 kcal14 g4,1 g6,2 g0,9 g
Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.