Jauhelihakastike ala Tuula

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 210 g2,1 kpl   42 kcal1,4 g6,3 g0,2 g3,8 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700 g    1162 kcal133 g0 g70 g0 g
Sipuli 300 g5,5 kpl  3,3 dl91 kcal3,8 g14 g0,6 g5,1 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Voi 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl145 kcal0,2 g0,1 g16 g0 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20 g    50 kcal2,4 g0,3 g4,4 g0 g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g750 g    375 kcal11 g55 g10 g0 g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g400 g    104 kcal4,8 g16 g0,8 g7,6 g
Vehnäjauho puolikarkea 20 g  2 rl0,3 dl69 kcal2 g14 g0,2 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2820 g    2037 kcal159 g106 g102 g17 g
Ravintosisältö / annos282 g    204 kcal16 g11 g10 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    72 kcal5,6 g3,7 g3,6 g0,6 g
Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.