Ahvenvuoka ala pirkka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka300 g    255 kcal54 g0 g3,9 g0 g
Parsakaali brokkoli 450 g1,3 kpl   158 kcal21 g8,8 g1,4 g11 g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g75 g    251 kcal17 g0,2 g21 g0 g
Ruokakerma 5% valio hyla 2dl300 g    180 kcal3,6 g8,4 g15 g0 g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 30 g    213 kcal0,1 g0 g24 g0 g
Ruohosipuli 40 g  5,7 rl1 dl9 kcal0,6 g0,7 g0,2 g1 g
Cashewpähkinät, annos 10g20 g    114 kcal4 g3,8 g9 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1215 g    1179 kcal100 g22 g75 g13 g
Ravintosisältö / annos243 g    236 kcal20 g4,4 g15 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    97 kcal8,2 g1,8 g6,2 g1,1 g
Keitä parsakaalikukintoja n. 3 min.
voitele laakea uunivuoka margariinilla.

Laita ahvenfileille suolaa ja ruohosipulia, kääri rullalle ja laita vuokaan, väliin esikeitettyä kukkakaalia.

Sitten vuokaan ruokakerma ja sinihomejuusto murusina.

Uuni n.225 astetta, aika puoli tuntia