Makaroni-tonnikalasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 200 g  18 rl3,1 dl193 kcal6 g39 g0,6 g2 g
Tonnikala vedessä 150 g  15 rl2,7 dl157 kcal34 g0 g2,3 g0 g
Omena, keskikokoinen 200g600 g3,8 kpl   204 kcal1,2 g43 g1,8 g11 g
Kurkku 600 g1,5 kpl  13 dl66 kcal3,4 g8,4 g0,6 g4,2 g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g120 g    13 kcal1 g1,9 g0,1 g0 g
Juusto, keskiarvo 100 g13 kpl   350 kcal25 g0,3 g28 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400 g 80 tl27 rl4 dl257 kcal13 g19 g14 g0 g
Sinappi 64 g 13 tl4 rl0,6 dl84 kcal2,8 g9 g3,8 g1,1 g
Sitruunamehu, laimentamaton20 g    4,2 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8 g    14 kcal0,6 g2,6 g0,1 g0 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 6 g2 kpl1,5 tl1/2 rl0,1 dl24 kcal0 g6 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2274 g    1365 kcal87 g130 g51 g18 g
Ravintosisältö / annos227 g    136 kcal8,6 g13 g5,1 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    60 kcal3,8 g5,7 g2,2 g0,8 g
Keitä makaronit, huuhtele kylmällä vedellä.

Pilko ainekset.

Sekoita kermaviiliin mausteet.

Sekoita kaikki keskenään.

Nauti