Kanakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 794 g0,7 kpl  20 dl221 kcal9 g32 g1,6 g17 g
Porkkana, keskikokoinen 65g245 g3,8 kpl   69 kcal1,5 g15 g0,5 g6,1 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g600 g    1140 kcal96 g3 g84 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 4000 g 800 tl267 rl40 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suippopaprika, makea, Pirkka137 g    34 kcal1,2 g6,3 g0,5 g2,6 g
Lehtiselleri 41 g0,1 kpl  0,8 dl5,2 kcal0,5 g0,5 g0,1 g0,4 g
Peruna, keskikokoinen 60g695 g10 kpl   417 kcal10 g90 g0,7 g6,3 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
6571 g    1909 kcal120 g151 g88 g34 g
Ravintosisältö / annos821 g    239 kcal15 g19 g11 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    29 kcal1,8 g2,3 g1,3 g0,5 g
Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.