Ranskalainen suklaakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sokeri 255 g85 kpl64 tl21 rl3 dl1035 kcal0 g255 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu272 g4,5 kpl   343 kcal30 g0,8 g25 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 163 g  16 rl2,5 dl558 kcal17 g114 g2 g5,7 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6 g 2 tl1 rl0,2 dl22 kcal1,1 g0,7 g1,3 g1,8 g
Maitosuklaa 200 g1,2 kpl   1075 kcal20 g100 g66 g0,1 g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 200 g 40 tl14 rl2,1 dl1421 kcal1,5 g0,8 g160 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1101 g    4462 kcal70 g473 g254 g7,6 g
Ravintosisältö / annos110 g    446 kcal7 g47 g25 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    405 kcal6,3 g43 g23 g0,7 g
Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.