Voileipäkakku (karpimpi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g200 g    464 kcal37 g24 g22 g28 g
Lihaliemi laimennettu 100 g 20 tl6,7 rl1 dl19 kcal0 g3 g0,6 g0 g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour250 g    750 kcal8,5 g11 g75 g2,5 g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit250 g    325 kcal7,5 g5 g33 g0 g
Kinkkusuikale, Portti300 g    375 kcal51 g1,2 g21 g0 g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki150 g    68 kcal1,4 g15 g0,3 g0 g
Paprika, punainen140 g    36 kcal1,3 g6,4 g0,6 g2,8 g
Liivate 12 g 4 tl1,3 rl 42 kcal10 g0 g0 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl330 g    1122 kcal6,6 g10 g116 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1732 g    3200 kcal124 g76 g268 g34 g
Ravintosisältö / annos217 g    401 kcal16 g9 g34 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    185 kcal7,1 g4,4 g15 g1,9 g
Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.