Porkkanakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu136 g2,3 kpl   171 kcal15 g0,4 g12 g0 g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g100 g    61 kcal14 g3 g60 g0 g
Leivinjauhe 15 g 3 tl1 rl 26 kcal0,8 g5,7 g0 g0,1 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15 g    55 kcal0,5 g12 g0,5 g0 g
Porkkanaraaste 200g200 g3,1 kpl   54 kcal1,2 g11 g0,4 g5 g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton200 g    320 kcal16 g8 g26 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
769 g    1413 kcal49 g40 g180 g5,1 g
Ravintosisältö / annos192 g    353 kcal12 g10 g45 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    184 kcal6,3 g5,2 g23 g0,7 g
Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.