Kesäkurpitsalasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250 g0,7 kpl   45 kcal1,4 g6,3 g1 g1,7 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Tomaattimurska 200 g  13 rl2 dl59 kcal1,1 g11 g0,4 g3,8 g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g300 g    510 kcal57 g0 g30 g0 g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Kantarelli 100 g2,5 kpl  2,5 dl18 kcal1,8 g0,4 g0,5 g1,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1160 g    956 kcal71 g30 g57 g8,5 g
Ravintosisältö / annos290 g    239 kcal18 g7,6 g14 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    82 kcal6,1 g2,6 g4,9 g0,7 g
Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.