Rahkajuustoleipä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g200 g    130 kcal24 g8,4 g0,6 g0 g
Soijajauho rasvainen 35 g   0,6 dl163 kcal12 g8,2 g8,2 g4,2 g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 20 g    65 kcal5,8 g1,4 g4 g6,1 g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)20 g    51 kcal3,3 g6,8 g1,2 g6 g
Seesaminsiemen, kuorineen 20 g 6,7 tl2,2 rl1/3 dl135 kcal5,4 g1,4 g12 g2,5 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25 g    180 kcal0,3 g0,3 g20 g0 g
Oltermanni, perinteinen100 g13 kpl   360 kcal25 g0 g29 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
595 g    1337 kcal97 g31 g92 g19 g
Ravintosisältö / annos50 g    112 kcal8,1 g2,6 g7,7 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    225 kcal16 g5,2 g15 g3,2 g
Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.