Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g180 g    630 kcal22 g117 g4 g16 g
Oliiviöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl11 kcal0,2 g0,8 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
272 g    919 kcal23 g120 g34 g17 g
Ravintosisältö / annos91 g    307 kcal7,6 g40 g11 g5,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    338 kcal8,3 g44 g13 g6,1 g
Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.