Jogurttijäätelö hillolla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl41 g    140 kcal0,8 g1,2 g14 g0 g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)400 g    240 kcal14 g18 g14 g0 g
Keltuainen, 20g, annos 20g80 g    51 kcal2,8 g0,2 g20 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g60 g    240 kcal0 g60 g0 g0 g
Mansikkahillo 200 g 33 tl12 rl1,7 dl453 kcal1,1 g108 g0,2 g1,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
789 g    1156 kcal18 g195 g49 g1,8 g
Ravintosisältö / annos99 g    145 kcal2,3 g24 g6,1 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    146 kcal2,3 g25 g6,2 g0,2 g
1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.