Suppilovahveropiirakka by Sodexo

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)250 g4,6 kpl  2,8 dl68 kcal3,3 g12 g0,5 g4,3 g
Rahka, rasvaton (Ehrman), annos 250g250 g    145 kcal25 g11 g0,5 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl1 g    3,4 kcal0 g0 g0,4 g0 g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl116 g    153 kcal15 g0,3 g10 g0 g
Soijakastike10 g    6 kcal0,5 g1 g0 g0 g
Persilja50 g    6 kcal0,7 g0,6 g0,1 g4 g
Voi 125 g 25 tl8,9 rl1,3 dl907 kcal1,5 g0,5 g102 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
932 g    1734 kcal59 g116 g114 g13 g
Ravintosisältö / annos932 g    1734 kcal59 g116 g114 g13 g
Ravintosisältö / 100g100 g    186 kcal6,3 g12 g12 g1,4 g
Sienitäyte
150g suppiksia
250g sipulia
125g maitorahkaa
1 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
2 tl soijakastiketta
0,5 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1,5 tl timjamia
0.5 dl hienonnettua persiljaa
voiteluun kananmunaa

Taikina
125 g maitorahkaa
125g voita tai margariinia
2 dl vehnäjauhoja
0.5 tl leivinajuhetta

1. Taputtele taikina vuoan (läpimitaltaan 24 cm) pohjaan ja reunoille
2. Hienonna sienet ja sipulit.

Ruskista ne voissa ja anna jäähtyä.

Sekoita rahkaan jäähtynyt sienisipuliseos ja muut aineet.

Kaada täyte vuokaan.

Kauli loppu taikinasta levy ja leikkaa siitä nauhoja piirakan päälle.

Voitele taikinanauhat munalla.

3. Paista piirakka uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 25 min tai kunnes on kypsä.