Pirjon papupata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g200 g    686 kcal18 g152 g1,2 g2,8 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g160 g  11 rl1,6 dl56 kcal2,6 g11 g0,2 g2,2 g
Tomaattipyree, Pirkka50 g    41 kcal1,7 g10 g0,5 g0,5 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Porkkana, keitetty, suolaton 450 g7,5 kpl 45 rl9 dl150 kcal2,8 g26 g0,9 g12 g
Kikherne säilötty 100g240 g    259 kcal14 g40 g4,5 g0 g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g40 g    120 kcal1,8 g24 g1,8 g0 g
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1990 g    2017 kcal119 g269 g49 g20 g
Ravintosisältö / annos249 g    252 kcal15 g34 g6,2 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    101 kcal6 g14 g2,5 g1 g
Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!