Rahkapiirakka (karppaus.info)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Hermesetas -neste10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Soijajauho vähärasvainen 150 g   2,7 dl586 kcal68 g43 g11 g22 g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g50 g    291 kcal11 g10 g25 g0 g
Maitorahka, Valio, 0,3250 g 50 tl17 rl2,5 dl163 kcal28 g11 g0,8 g0 g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g5 g    0,5 kcal0,1 g0 g0 g4,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
675 g    1922 kcal122 g64 g130 g26 g
Ravintosisältö / annos675 g    1922 kcal122 g64 g130 g26 g
Ravintosisältö / 100g100 g    285 kcal18 g9 g19 g3,8 g
Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.