Maisan karppipitsa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Ruisjauho kokojyväjauho 24 g  3 rl0,4 dl73 kcal2,1 g13 g0,5 g3,3 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)34 g0,6 kpl  0,4 dl9 kcal0,4 g1,6 g0,1 g0,6 g
Vehnälese 12 g  4 rl0,6 dl27 kcal1,6 g1,8 g0,5 g4,5 g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250 g 50 tl17 rl2,5 dl140 kcal21 g13 g0,5 g0 g
Emmental juustoraaste valio150 g    585 kcal44 g0 g45 g0 g
Purjosipuli 40 g0,2 kpl   9 kcal0,7 g1 g0,1 g0,8 g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 103 g    172 kcal29 g0 g6,4 g0 g
Broilerifilee, uunissa 65 g    93 kcal20 g0 g1,3 g0 g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)200 g   3,3 dl140 kcal8 g24 g1,6 g0 g
Banaani, kuorittu 71 g0,6 kpl   62 kcal0,8 g13 g0,3 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1064 g    1477 kcal141 g69 g68 g11 g
Ravintosisältö / annos133 g    185 kcal18 g8,7 g8,5 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    139 kcal13 g6,5 g6,4 g1 g
Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.