Kaaliwokki ala Tomppa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Kaali, valkokaali500 g    106 kcal6 g17 g1 g11 g
Kesäkurpitsa zucchini 550 g1,6 kpl   99 kcal3,1 g14 g2,2 g3,9 g
Purjosipuli 200 g1 kpl   46 kcal3,6 g4,8 g0,4 g4,2 g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g45 g    38 kcal1,9 g8,6 g0 g0 g
Inkivääri, tuore, silputtu5 g    4 kcal0,1 g0,9 g0 g0,1 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy rainbow15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Hunaja 15 g 2,1 tl3/4 rl0,1 dl50 kcal0,1 g12 g0 g0 g
Hunaja 7 g 1 tl0,4 rl0,1 dl23 kcal0 g5,7 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1839 g    1170 kcal91 g64 g59 g19 g
Ravintosisältö / annos368 g    234 kcal18 g13 g12 g3,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    64 kcal4,9 g3,5 g3,2 g1 g
Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.