Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 106 g1,9 kpl   151 kcal13 g0,3 g11 g0 g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g5 g    0,5 kcal0,1 g0 g0 g4,3 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g75 g    450 kcal16 g5 g41 g0 g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%20 g    50 kcal2,8 g2,2 g1,1 g10 g
Hampunsiemenet, kuoritut15 g    89 kcal5,1 g1,1 g6,9 g0,9 g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g100 g    65 kcal11 g4,2 g0,3 g0 g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 130 g    46 kcal0,2 g9 g0,1 g2,6 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3 g    11 kcal0,1 g2,4 g0,1 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3 g    9 kcal0,3 g1,8 g0,2 g0,8 g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g75 g    15 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
542 g    904 kcal49 g30 g60 g19 g
Ravintosisältö / annos45 g    75 kcal4,1 g2,5 g5 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    167 kcal9 g5,5 g11 g3,4 g
Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.