Porkkana-ananasneliöt

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu204 g3,4 kpl   257 kcal22 g0,6 g18 g0 g
Sokeri 128 g43 kpl32 tl11 rl1,5 dl518 kcal0 g127 g0 g0 g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g50 g    230 kcal0,3 g0,3 g26 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 195 g  20 rl3 dl669 kcal20 g137 g2,3 g6,8 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Porkkanaraaste 200g250 g3,9 kpl   68 kcal1,5 g13 g0,5 g6,3 g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g227 g    136 kcal0,9 g34 g0,2 g3,2 g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa100 g    100 kcal11 g3 g5 g0 g
Maitorahka, Valio, 0,350 g 10 tl3,3 rl1/2 dl33 kcal5,5 g2,1 g0,2 g0 g
Makeutusjauhe, Pirkka45 g    168 kcal0,5 g41 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
1254 g    2187 kcal62 g361 g52 g16 g
Ravintosisältö / annos84 g    147 kcal4,2 g24 g3,5 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    174 kcal5 g29 g4,2 g1,3 g
(painonvartijat resepti)
-vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon sulatettu margariini, vehnäjouholeivijauheseos, piparkakkumauste(2tl), porkkanaraaste sekä ananasmurska liemineen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

-Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan ja paista sitä uunissa 180 asteen lämmössä noin 30min tai kunnes kakku on keskeltä kypsä ja tuntuu kevyesti painettaessa kiinteältä.

Kumoa ja anna jäähtyä.

-Sekoita keskenään tuorejuusto, maitorahka ja makeutusjauhe.

Levitä seois jäähtyneen kakun pinnalle ja ripottele päälle piparkakkumaustetta.

-Leikkaa kakku neliöiksi.

Leivonnaiset säilyvät jääkaapissa 3 päivää.