Karpalo-kinuskikakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 150 g 30 tl11 rl1,6 dl1066 kcal1,1 g0,6 g120 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 195 g  20 rl3 dl669 kcal20 g137 g2,3 g6,8 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g794 g    2628 kcal68 g427 g72 g0 g
Karpalo, pakaste150 g    33 kcal0,6 g5,3 g1 g5 g
Vadelma 200 g  20 rl4 dl82 kcal2 g8,2 g1,6 g7,4 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 29 g  2,9 rl0,5 dl95 kcal0 g23 g0 g0,4 g
Sokeri 6 g2 kpl1,5 tl1/2 rl0,1 dl24 kcal0 g6 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1669 g    5030 kcal99 g694 g203 g20 g
Ravintosisältö / annos104 g    314 kcal6,2 g43 g13 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    301 kcal5,9 g42 g12 g1,2 g
Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.