Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g400 g    2400 kcal96 g26 g216 g0 g
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Liivatelehti, gelatiini300 g    1047 kcal257 g0 g0,3 g0 g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g200 g    680 kcal6 g6 g70 g0 g
Philadelphia tuorejuusto 200g200 g    510 kcal12 g6,4 g48 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton45 g    10 kcal0,1 g0,7 g0 g0 g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 10 g 10 tl  41 kcal0,3 g10 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1255 g    5413 kcal372 g50 g415 g0 g
Ravintosisältö / annos126 g    543 kcal37 g5 g42 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    431 kcal30 g4 g33 g0 g
Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.