Rukiiset suklaa-pähkinäkeksit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 65 g  6,5 rl1 dl223 kcal6,6 g46 g0,8 g2,3 g
Ruisjauho kokojyväjauho 110 g  14 rl2 dl334 kcal10 g61 g2,1 g15 g
Ruislese 8 g  2,7 rl0,5 dl22 kcal1,2 g2,1 g0,3 g3,1 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Fariinisokeri100 g    406 kcal0 g100 g0 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g100 g    600 kcal21 g6,9 g55 g0 g
Suklaa tumma 100 g0,6 kpl   517 kcal3,9 g53 g31 g5,3 g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 200 g 40 tl14 rl2,1 dl1421 kcal1,5 g0,8 g160 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g5 g    16 kcal0,4 g2,7 g0,4 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
60 annosta
838 g    3980 kcal52 g361 g255 g26 g
Ravintosisältö / annos14 g    66 kcal0,9 g6 g4,3 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    475 kcal6,2 g43 g30 g3,1 g
Sekoita kuivat aineet.

Ruskista voi ja anna jäähtyä.

Vatkaa muna, vaniljatangon siemenet ja voi vaahdoksi.

Sekoita kuiviin aineisiin.

Tee pulleita pikkuleipiä, taikina leviää uunissa.

Pieniä keksejä tuli n. 60 kappaletta, isompia tietysti tulee vähemmän.