Spydäri ala Tomppa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, paistettu 1000 g   18 dl1345 kcal22 g181 g54 g12 g
Sininen lenkki 580 g (Hk), annos 290g580 g    1334 kcal52 g38 g104 g1,2 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1630 g    2692 kcal75 g222 g158 g14 g
Ravintosisältö / annos272 g    449 kcal13 g37 g26 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    165 kcal4,6 g14 g10 g0,8 g
Kuutioi keitetyt perunat, sipuli ja HK-sininen, kuumenna pannu kuumaksi ja laita tilkka rypsiöljyä.

Laita ensin sipulit kuullottumaan ja siirrä ne lautaselle odottamaan.

Laita perunat paistumaan.

Lisää makkarakuutiot ja mausta paprikajauheella, mustallapippurilla ja suolalla.

Lisää kuullotetut sipulit viimeksi lämpiämään.

Sekoittele kunnolla.

Aikaa paistamiseen kuluu n. 20-30 minuuttia.