Kaalisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1000 g    240 kcal12 g34 g2 g21 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Paprika, punainen150 g    39 kcal1,4 g6,9 g0,6 g3 g
Kurkku 200 g1/2 kpl  4,4 dl22 kcal1,1 g2,8 g0,2 g1,4 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Valkoviinietikka (Rajamäen)150 g    30 kcal0 g10 g0 g0 g
Oliiviöljy 90 g 18 tl6,4 rl1 dl796 kcal0 g0 g90 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1715 g    1175 kcal17 g62 g93 g28 g
Ravintosisältö / annos1715 g    1175 kcal17 g62 g93 g28 g
Ravintosisältö / 100g100 g    69 kcal1 g3,6 g5,4 g1,6 g
Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.