Kaalipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1000 g    240 kcal12 g34 g2 g21 g
Porkkana, keskikokoinen 65g65 g1 kpl   18 kcal0,4 g3,9 g0,1 g1,6 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500 g    830 kcal95 g0 g50 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi22 g    62 kcal2 g1,5 g5,1 g0 g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g20 g    32 kcal1,8 g6,2 g0,1 g0,1 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2607 g    1182 kcal111 g46 g57 g23 g
Ravintosisältö / annos2607 g    1182 kcal111 g46 g57 g23 g
Ravintosisältö / 100g100 g    45 kcal4,3 g1,7 g2,2 g0,9 g
Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.