Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 200 g 40 tl14 rl2,1 dl1451 kcal2,4 g0,8 g163 g0 g
Ruisjauho Pirkka300 g    915 kcal29 g183 g6 g45 g
Vehnälese, Liperin mylly200 g    286 kcal30 g18 g11 g110 g
Vesi, vesijohtovesi 60 g 12 tl4 rl0,6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Juustoraaste emmental punaleima400 g    1560 kcal116 g0 g120 g0 g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g200 g    188 kcal35 g0,2 g5 g0 g
Paprika punainen 100 g0,6 kpl   29 kcal0,9 g4,5 g0,4 g1,9 g
Purjosipuli 100 g1/2 kpl   23 kcal1,8 g2,4 g0,2 g2,1 g
Ranskankerma, Milbona200 g    582 kcal4,6 g6 g60 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
25 annosta
2125 g    5930 kcal245 g221 g452 g159 g
Ravintosisältö / annos85 g    237 kcal10 g8,9 g18 g6,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    279 kcal12 g10 g21 g7,5 g
Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.