Karppaajan pekonimunakas

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)134 g2,4 kpl  1,5 dl36 kcal1,7 g6,4 g0,3 g2,3 g
Voi (perinteinen meijerivoi)20 g    144 kcal0 g0 g16 g0 g
Kananmuna, paistettu 200 g3,6 kpl   404 kcal26 g0,6 g34 g0 g
Pekoni rasvainen 73 g3,7 kpl   275 kcal8,8 g0 g27 g0 g
Ranskankerma Valio87 g    244 kcal2,2 g3 g24 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
514 g    1102 kcal38 g10 g101 g2,3 g
Ravintosisältö / annos171 g    367 kcal13 g3,3 g34 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    214 kcal7,5 g1,9 g20 g0,4 g
Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!