Juustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi240 g    1080 kcal16 g144 g50 g7,4 g
Voi, 1 tl, 5 g50 g    365 kcal0,5 g0,5 g40 g0 g
Mascarpone (250g)250 g    1305 kcal11 g11 g135 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Baileys, Irish Cream, Original100 g    350 kcal3,2 g20 g16 g0 g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g18 g    59 kcal1,3 g10 g1,3 g0,5 g
Liivate 45 g 15 tl5 rl 157 kcal39 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
903 g    3996 kcal74 g192 g312 g7,9 g
Ravintosisältö / annos90 g    398 kcal7,4 g19 g31 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    442 kcal8,2 g21 g35 g0,9 g
Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.