Punajuuri-sillikaviaari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka150 g    375 kcal17 g24 g24 g0 g
Kanamuna kuoreton, annos 100g120 g    170 kcal15 g0,4 g12 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Etikkapunajuuri 50 g1,3 kpl   18 kcal0,5 g3,4 g0,1 g0,9 g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g120 g    396 kcal2,4 g3 g42 g0 g
Ranskankerma, Milbona100 g    291 kcal2,3 g3 g30 g0 g
Tilli, tuore 7.5 g  2,5 rl 2,2 kcal0,3 g0,1 g0,1 g0,2 g
Sinappi 16 g 3,2 tl1 rl0,2 dl21 kcal0,7 g2,3 g1 g0,3 g
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
618 g    1303 kcal38 g43 g110 g2,3 g
Ravintosisältö / annos618 g    1304 kcal38 g43 g110 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    211 kcal6,2 g6,9 g18 g0,4 g
Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.