Kidneypapukeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g420 g6 kpl   252 kcal6,3 g55 g0,4 g3,8 g
Lanttu 300 g    87 kcal3 g14 g0,9 g5,4 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Kasvisliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1 g1,5 g2,6 g0,2 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Kidneypapu (Go green), annos 100g460 g    437 kcal37 g64 g3,2 g37 g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500 g  33 rl5 dl175 kcal5 g33 g2,5 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g300 g4,6 kpl   84 kcal1,8 g18 g0,6 g7,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2056 g    1090 kcal55 g188 g10 g55 g
Ravintosisältö / annos343 g    182 kcal9 g31 g1,7 g9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    53 kcal2,7 g9 g0,5 g2,7 g
Laita kattilaan vesi ja kasvisliemikuutio.

Pilko sipulit ja heitä kiehuvaan veteen.

Pilko kasvikset ja lisää keittoon.

Huuhdo pavut ja nakkaa keitoon.

Mausta suolalla, mustapippurilla, chilillä ja cayannepippurilla.