Karppi pata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g250 g    275 kcal43 g2,5 g10 g1,7 g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g300 g    645 kcal54 g6 g48 g0,6 g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g500 g    425 kcal5 g23 g35 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1450 g    2231 kcal172 g31 g161 g2,3 g
Ravintosisältö / annos1450 g    2231 kcal172 g31 g161 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    154 kcal12 g2,1 g11 g0,2 g
Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D