Appelsiini valkosuklaapalat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Cashewpähkinä 240 g 80 tl27 rl4 dl1378 kcal48 g45 g111 g8,4 g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g120 g    344 kcal4 g82 g0,2 g10 g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g14 g    120 kcal0 g0 g14 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4 g    16 kcal0 g4 g0 g0 g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g150 g    872 kcal0 g0 g150 g0 g
Hunaja 60 g 8,6 tl3 rl0,4 dl198 kcal0,3 g49 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
17 annosta
588 g    2928 kcal52 g179 g275 g19 g
Ravintosisältö / annos35 g    174 kcal3,1 g11 g16 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    498 kcal8,9 g30 g47 g3,2 g
Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!