Stroganoff

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g20 g  2 rl0,3 dl72 kcal2,6 g14 g0,4 g0,7 g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)30 g  2 rl0,3 dl11 kcal0,3 g2,1 g0,2 g0,4 g
Dijonsinappi, Maille, Original25 g    18 kcal1 g2 g0,8 g0,8 g
Sipuli (kuorittu)154 g2,8 kpl  1,7 dl42 kcal2 g7,4 g0,3 g2,6 g
Smetana, Valio, hyla120 g    468 kcal2,4 g3 g50 g0 g
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g500 g    935 kcal65 g13 g70 g0 g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)360 g    54 kcal2,2 g11 g0,7 g2,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1709 g    1599 kcal76 g52 g123 g7 g
Ravintosisältö / annos1709 g    1599 kcal76 g52 g123 g7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    94 kcal4,4 g3 g7,2 g0,4 g
500 g marinoituja possusuikaleita
vettä
2 sipulia
2 rkl tomaattisose/murska
5 tl sinappia
1 purkki smetanaa
2 valkosipuli suolakurkkua

Suurus
1,5 dl vettä
3 rkl vehnäjauhoja

Ruskista possusuikaleet, lisää hieman vettä, pilkottu sipuli, tomaattisose, sinappi, valkopippuria ja suolaa.

Hauduta 30 min lisäten välillä vettä.

Sekoita vehnäjauhot ja vesi ja kaada kastikkeeseen sekoittaen.

Anna hautua vielä 5 min. Lisää lopuksi suolakurkut ja smetana.

Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä.