BATAATTIPARSAKEITTO 2

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu420 g    277 kcal8,4 g59 g0 g11 g
Parsakaali, keitetty, suolaa 540 g11 kpl  10 dl188 kcal25 g10 g1,6 g13 g
Vesi, vesijohtovesi 1200 g 240 tl80 rl12 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 20 g 4 tl1,3 rl0,2 dl4,3 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250 g    700 kcal48 g0 g55 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2430 g    1169 kcal81 g70 g57 g24 g
Ravintosisältö / annos405 g    195 kcal13 g12 g9 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    48 kcal3,3 g2,9 g2,3 g1 g
- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla